Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 15 g de beurre, et un peu pour les ramequins
- 450 g de champignons frais variés, émincés en fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 100 g de crème liquide entière
- 65 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929.3 kJ / 224.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 363.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Tartetelette fine au caviar d'aubergine et camembert
1h 45min
Pommes de terre farcies au pesto
45 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15min
Courgette façon pizza
40min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
1h 15min