Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g de gingembre frais
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates, pelées et coupées en petits morceaux
- 50 g de concentré de tomate
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de poisson blanc, détaillé en filets
- 10 g de farine de blé
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185.8 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte à la provençale
50 Min
Axoa d'agneau
55 min
Rougail crevette
50 Min
Cari poisson
35 min
Osso-buco de lotte
45 min
Vatapa aux crevettes
50 Min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 Min
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1 Std. 45 Min
Tajine de poissons au curry
55 min
Curry de poisson
45 min
Moules à l'espagnole
50 Min