Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de blancs de poireau en tronçons
- 100 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 500 g de patates douces, pelées et en dés d'1 cm
- 1 jarret de porc cuit, coupé en quartiers
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de beurre
-
4
pincées de gingembre en poudre
of 4 pincées de quatre-épices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2909 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 Min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Lapin à la moutarde
1 Std.
Filet mignon au cidre
35 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Palette à la diable
1 Std.
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 Min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.