![Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CDFD75DF-9AA3-489E-B394-6DA97BDC31A3/Derivates/6f0339ef-18db-4918-826d-ad86a12d8113.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de riz spécial paëlla, type bomba
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'épices à paëlla
- du sel
- 430 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates
- 4 quenelles de brochet
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min
Patoto petits pois jambon
30 min
Soupe de pâtes
35 min
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Pâtes aux moules, raisins et pignons
20 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45 Min
Riz à la sauce tomate et au thon
30 min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Pâtes au saumon, aneth et citron
40 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min