Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de riz spécial paëlla, type bomba
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'épices à paëlla
- du sel
- 430 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates
- 4 quenelles de brochet
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Œufs à la florentine
1h 5min
Macaronade
2h 30min
Gratin de macaroni au bœuf et à la courge
1h 35min
Gnocchis à la carbonara
15min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min