Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La farce aux épinards
- 5 - 6 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de lardons fumés
- 300 g d'épinards frais
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 tranches de fromage de chèvre en bûche
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2655.8 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 961.3 mg
Alternatieve recepten
Feuilleté tressé au saumon et poireau
45 min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1hod.
Pizza épinard-feta
1 Std. 10 Min
Tarte feuilletée soleil à la provençale
2hod.
Croustade lardons et champignons
1h 15min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1hod.
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Tarte au poireau et lardons
2h 5min
Lasagne chèvre-courgette
1hod.
Quiche au poireau
55 Min