Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de parmesan en cubes
- 300 g de veau haché
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de sauce tomate cuisinée, aux légumes ou au basilic (1 bocal)
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Polenta au gorgonzola
25min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min