Pâtes carbonara au chou romanesco
TM5 TM31

Pâtes carbonara au chou romanesco

4.1 (105 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
  • 100 g de lardons fumés
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 200 g de pâtes sèches, type mafaldes
  • 200 g de crème liquide entière
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'oignons frits déshydratés (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1413 kJ / 337 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
36 g
Vetten
14 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten