![Pâtes carbonara au chou romanesco Pâtes carbonara au chou romanesco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B7A0987D-53A0-4244-A6B6-6BEEA832F92E/Derivates/431354ee-6e92-4622-9881-1ad1ef90331a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
- 100 g de lardons fumés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 200 g de pâtes sèches, type mafaldes
- 200 g de crème liquide entière
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'oignons frits déshydratés (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1413 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Omelette brocoli-jambon
35 Min
Pâtes aux légumes d'automne
50min
Omelette et velouté à la ciboulette
40 Min
Courgettes carbonara
35 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
Nids de spaghetti
1 Std.
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 Min
Risotto aux petits pois-carotte
45 Min
Patoto petits pois jambon
30 Min
Penne à la crème de chou-fleur
1 Std.
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min