Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 70 g de vin blanc
- 400 g de calamars, en anneaux
- 1 feuille de laurier frais
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 400 g de pulpe de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type fettucine
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 12 tomates cerise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10 min
Penne à la tunisienne
1h 15min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50min
Tajine de daurade au citron confit
40min
Risotto au calamar
1h 30min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Crevettes à la chermoula
40min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Saumon à l'espagnole
45min