Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 70 g de vin blanc
- 400 g de calamars, en anneaux
- 1 feuille de laurier frais
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 400 g de pulpe de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type fettucine
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 12 tomates cerise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Penne à la tunisienne
1h 15min
Risotto au calamar
1h 30min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Riz à la morue et aux moules
50min
Penne aux moules
1h 5min
Spaghetti aux fruits de mer express
1 Std. 10 Min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Crevettes à la chermoula
40min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Calamars vapeur à la catalane
35min