Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'oignon, coupé en 4
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ cm de gingembre frais pelé
- 2 c. à café de cinq épices
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe d'huile de sésame
- 700 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon de 2 ou 3 cm
- 400 g d'eau
- 30 g de concentré de tomate
- 4 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 500 g de carottes nouvelles, pelées et coupées en biseaux
- 4 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 200 g de vermicelles asiatiques (ou nouilles de riz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 Min
Curry d'agneau
1 Std.
Poulet yassa
12 godz.
Biryani de dinde
8h 50 min
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Poulet tikka masala
35min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Porc aigre-doux
45 Min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 Min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 Min
Curry de bœuf, coco et riz
1h 40 min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min