Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3077 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 42.8 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1sa 15 dk
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1sa 15 dk
Gratiné de cannelloni au vert
1 godz. 45 min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 Min
Cannellonis à la ricotta
55min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Boulettes de poulet au parmesan
1sa 15 dk
Conchiglioni aux boulettes de viande
1sa
Croustillants aux épinards et roquefort
25 dk
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1h 30min
Samoussa aux épinards
1sa
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1sa