Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3077 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 42.8 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Conchiglie au potiron
40 min
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 godz. 30 min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13u. 30min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto aux asperges
35 min
Cannelloni au brocciu
1h
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50 min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min