![Quenelles nature, comté et épinards Quenelles nature, comté et épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCDF709F-33E5-4D24-8957-771BE0BD4A41/Derivates/d834c6ae-faa6-4f70-a8ef-2bb8e2e94102.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Quenelles nature sauce nantua
3sa 40 dk
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 godz.
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1 godz.
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5 min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min