Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 Std. 5 Min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min