Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 dk
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 dk
Quenelles de semoule et lard en gratin
1sa
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 dk
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 dk
Veau bolognaise et polenta
35 dk
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 dk
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 dk
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min