Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan en cubes
- 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
- 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de farine de blé
- 40 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
- 600 g de dos de cabillaud, frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
- 200 g de lait
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2003 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Brandade de thon
1 Std.
Lotte au beurre rouge
40 Min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 Min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25 Min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 Min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1 Std. 40 Min
Crumble de saumon et tomates aux graines
50 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min