Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan en cubes
- 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
- 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de farine de blé
- 40 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
- 600 g de dos de cabillaud, frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
- 200 g de lait
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2003 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1hod.
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Crumble de poisson
1hod.
Merlan aux poireaux
30 min
Crumble de saumon et tomates aux graines
50 Min
Curry de poisson
45 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min