Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de gruyère, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 400 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 200 g de vin blanc
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1953 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Soupe d'alpage
40min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Timbale milanaise
55min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Gratin de crozets au jambon
1h
Brandade de thon
1h
Croque-cake
50min