Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 chipolatas (250 g environ)
- 40 g de parmesan
- 1 échalote, pelée et coupée en deux
- 30 g de beurre
-
1
cube de bouillon de poule
of 1 cube de bouillon de légumes - 620 g d'eau
- 200 g de riz spécial risotto
- 200 g de petits pois surgelés, non décongelés
- 1 c. à soupe de mascarpone
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2581 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 dk
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Risotto à la viande hachée
45min