Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 chipolatas (250 g environ)
- 40 g de parmesan
- 1 échalote, pelée et coupée en deux
- 30 g de beurre
-
1
cube de bouillon de poule
of 1 cube de bouillon de légumes - 620 g d'eau
- 200 g de riz spécial risotto
- 200 g de petits pois surgelés, non décongelés
- 1 c. à soupe de mascarpone
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2581 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto de poulet aux champignons
30 min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto à la viande hachée
45min
Gnocchis à la carbonara
15min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Risotto crémeux au camembert
35min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min