Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de poitrine fumée cuite en tranches
- 30 g de beurre
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g d'eau
- 200 g de lait
- du sel
- 250 g de pâtes sèches, type spaetzles (voir "Conseil(s)")
- 80 g de fromage blanc nature
- 80 g de munster, coupé en dés
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2370 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Spätzles aux girolles
50min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kouglof
3 godz. 20 min
Bredele
12 godz. 45 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Galettes de viande et choucroute
40min
Kaiserschmarrn (crêpe sucrée aux raisins secs)
35min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 godz.