Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 110 g de farine de blé (10 g pour le plan de travail)
- 40 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 100 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm congelés 6h au préalable
La viande et la garniture
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g de filet de bœuf
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- 700 g de pommes de terre grenaille, type rattes, non épluchées
- 10 g de farine de blé, pour le plan de travail
- 4 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- 40 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2390 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Porchetta aux herbes
50min
Confit de canard aux petits légumes
35min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre
50min
Rôti de porc farci à la pistache
1h 25min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 Std. 35 Min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 min
Filet mignon en croûte
1h 5min
Feuilleté comtois
1h 5min
Rôti de veau à l'italienne
1 Std. 15 Min