Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g de beurre
- 600 g de filet mignon de porc, coupé en tranches (3 cm env.) (1-2 filets mignons)
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau
- 250 g d'alcool de poire, type poiré
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de moutarde
- 200 g de fromage, type Port-Salut®, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2446.5 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 624.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25min
Poulet au vin rouge
55min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au cidre
1h
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h