Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de polenta
- 300 g de lait demi-écrémé
- 550 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de piment en poudre
- 350 g de tomates, coupées en six
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais
- 500 g de saucisse au couteau, en tronçons de 3 cm
- 8 tomates cerise, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45min
Porc aux lentilles
1h 20min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15 min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1u.
Petit salé aux lentilles
1 Std. 35 Min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Soupe de porc aux nouilles de blé
35 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de veau au chorizo
1u.