Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 200 g de polenta
- 300 g de lait demi-écrémé
- 550 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de piment en poudre
- 350 g de tomates, coupées en six
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais
- 500 g de saucisse au couteau, en tronçons de 3 cm
- 8 tomates cerise, coupées en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Veau bolognaise et polenta
35 min
Rougail aux chipolatas
50 min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Petit salé aux lentilles
1h 35 min.
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35 min
Sauté de veau aux olives
1h