Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes
- 30 g de gingembre frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 500 g de courgettes, en longues tranches
- 500 g de dos de cabillaud
- 4 brins d'aneth frais
- 500 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre, et un peu pour le plat à gratin
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 12 feuilles de lasagne précuites
- 200 g de concassé de tomates
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2274 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Papillote de merlan et semoule de légumes
25min
Mijoté de thon aux pois chiches
40 Min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40 Min
Couscous au saumon
55min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Gratin de lieu
1h 25min
Curry de poisson
45min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1h 20min
Lasagne au thon
1h 30min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min