Compatibele versies
Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1000 g de poireaux, coupés en tronçons (4 cm env.)
- 45 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 40 g de concentré de tomate
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 6 - 8 feuilles de lasagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1489.8 kJ / 358.3 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 494.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagnes à la béchamel au camembert
1 Std.
Lasagne aux légumes à la béchamel légère
1 Std.
Tourte aux champignons et à l'abondance
1h 15min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Lasagne aux trois poivrons
1 Std. 25 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Gratin de potimarron et pommes de terre, béchamel aux herbes et comté
50 Min
Pâtes aux poireaux et champignons
35 Min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 Std.
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.