Compatibele versies
Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1000 g de poireaux, coupés en tronçons (4 cm env.)
- 45 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 40 g de concentré de tomate
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 6 - 8 feuilles de lasagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1489.8 kJ / 358.3 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 494.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Aumônières au poulet
1 godz. 35 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Lasagne à la butternut
2h
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Tarte aux légumes du soleil
50min
Quiche aux carottes à la noix de coco
2h
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Gratin de potimarron et pommes de terre, béchamel aux herbes et comté
50min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 min