Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons de 2 cm
- 80 g de vin blanc sec
- 20 g d'huile d'olive
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 40 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 9 feuilles de lasagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241.7 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 519.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 godz.
Feuilleté tressé haddock et poireau
1h 30min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1 Std. 45 Min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1u. 15min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Gratin de moules au curry
50 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1u. 15min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 godz.