Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g de champignons de Paris frais, coupés en deux
of 100 g de champignons des bois frais, coupés en deux - 1 échalote, coupée en deux
- 500 g d'eau
-
4
c. à soupe de skyr
of 4 c. à soupe de crème liquide légère - 4 œufs extra-frais, à température ambiante
- 40 g de mimolette, en petits dés
- sel
- poivre moulu
- pain de campagne
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Œuf poché sauce poulette
35min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30min
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Œuf mollet, crème de champignon
25min
Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais
1h
Minisoufflé au camembert
35min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 Std. 15 Min
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min