Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1239 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de veau au chorizo
1h
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40min
Magret de canard à la cerise
50min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Saumon à l'espagnole
45min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min