Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ boule de céleri-rave (500 g env.), pelé et coupé en tranches très fines
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à soupe de paprika fumé, moulu
- sel
- poivre moulu
- 400 g d'aiguillettes de poulet, coupées en morceaux
- 8 tranches fines de chorizo, coupées en quatre
- 4 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1239 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50 min
Waterzoï de poulet
1h
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Saumon à l'espagnole
45 Min
Eglefin à la mexicaine
40min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Cabillaud chorizo-tomate
25min