Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons doux, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de longe de porc, détaillée en dés (3 cm)
- 80 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de piquillos en conserve, coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 25.18 g
- Koolhydraten
- 6.41 g
- Vetten
- 20.34 g
- Vezels
- 1.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1hod. 5min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1óra
Sauté de porc au curry
1óra
Sauté de porc au cidre
1óra
Mijoté de porc au paprika
40p
Porc au sucre
45p
Poitrine de porc à la sauce de soja
40p
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Mignons de porc à l'époisses
1óra 15p
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1 godz. 55 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 Std. 20 Min