Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons doux, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de longe de porc, détaillée en dés (3 cm)
- 80 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de piquillos en bocal, coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 25.18 g
- Koolhydraten
- 6.41 g
- Vetten
- 20.34 g
- Vezels
- 1.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Mijoté de porc au paprika
40min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Poulet au vin rouge
55 min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Bœuf à l'orange
1 Std. 25 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Estouffat toulousain
2h
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Sauté de porc au curry
1 Std.