Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre rattes, brossées avec la peau
- du sel
- 1 travers de porc (1200 g env.), coupé en quatre
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 gousse d'ail, coupée en quatre
- 5 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce aigre-douce
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 pincées de fleur de sel
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 100 g de mâche
- 1 poire non traitée, en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2741 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Poulet basquaise
50 min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40min
Bœuf coco
3sa 20 dk
Travers de porc à la bière
1sa 55 dk
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Colombo de porc aux légumes
45 min