Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre rattes, brossées avec la peau
- du sel
- 1 travers de porc (1200 g env.), coupé en quatre
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 4 brins de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 gousse d'ail, coupée en quatre
- 5 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 2 c. à soupe de sauce aigre-douce
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 pincées de fleur de sel
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 100 g de mâche
- 1 poire non traitée, en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2741 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confit de canard aux petits légumes
35 min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15min
Travers de porc à la bière
1h 55 min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Colombo de porc aux légumes
45min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min