Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 3 pincées de sel et 1 c. à café, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de graisse de canard
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 50 g d'eau froide
- 3 pommes, coupées en douze
- 30 tranches de magret de canard fumé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1900.8 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 982.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1 godz. 40 min
Quiche andouille, pommes et camembert
1h 10min
Lasagne de poireau aux moules
1h 10min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1h 20min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min