Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 3 pincées de sel et 1 c. à café, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de graisse de canard
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 50 g d'eau froide
- 3 pommes, coupées en douze
- 30 tranches de magret de canard fumé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1900.8 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 982.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1h 20 min
Cannelés à la fleur d'oranger
14h
Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais
1h
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 min
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40 min