Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 75 g d'eau
La garniture
- 90 g d'oignon, pelé et coupé en quatre (1 moyen)
- 20 g de beurre
- du sel
- 300 g de pommes, coupées en petits dés (2 ou 3 pommes)
- 80 g de fromage de brebis, type ossau-iraty, coupé en petits dés
- 100 g de magret de canard fumé, gras retiré et en tranches fines
- 1 jaune d'œuf, dilué dans un peu d'eau
-
4
brins de thym frais, effeuillés
of 1 c. à soupe de thym déshydraté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2410 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 dk
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Cannelés au jambon
13h
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 dk
Champignons farcis aux pruneaux
30 dk
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2sa 15 dk
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1sa 15 dk
Minicrèmes brûlées au beaufort
3sa