Compatibele versies
Tuile de pain de mie, pont-l'évêque et magret de canard séché
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 8 tranches de pain de mie blanc
- 5 brins de basilic frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 16 tranches de magret de canard fumé, coupées en morceaux
- 4 tranches de fromage, type pont-l'évêque, coupées en deux
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 c. à café de graines de céréales
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 863.3 kJ / 207.5 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 300.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Salade de crevettes aux pêches
1h
Cheesecake aux radis
3h 35min
Avocat créole
25min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Œuf cocotte en Touraine
1h
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Crumble tomate-chèvre
35min