Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de noisettes
- 40 g de chapelure
- 1 courgette
- 4 tomates moyennes
- 1 poivron rouge
- 70 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 c. à café de curry en poudre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 400 g d'églefin, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 643.6 kJ / 153.4 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 176.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1 Std. 25 Min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Thon mariné et courgettes au thym
45 dk
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1 Std. 25 Min
Quiche aux légumes de printemps
1h 35min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Bar cuit à l'italienne, sauce aux poivrons grillés et salade de fenouil
40 min
Flans vapeur aux épinards
40 min
Tagliatelle de légumes, sauce au thon
35 min
Spaghetti de légumes et sauce au saumon
40 min
Filet de poisson aux légumes d'été et couscous
50 dk