Compatibele versies
Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 320 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 œufs
- 40 g de gruyère râpé
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 16 tomates cerise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1915.5 kJ / 461.5 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 408.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé à la fourme d'Ambert
40 Min
Soufflé au fromage express
50 Min
Soufflé au munster et au cumin
1 Std. 10 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min
Crumble au reste de ratatouille
45 min
Soufflé au chèvre et au thym
1hod.
Minisoufflé au camembert
35 min
Petits cakes à la tomate farcie
40 Min
Tarte croustillante au brie
50 Min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 Min