Compatibele versies
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de céleri-rave, coupé en gros morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de lait entier
- 250 g de maquereaux à la moutarde
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de céleri-rave
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.7 kJ / 466.7 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 558.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Gratin rhubarbe et noix
45 Min
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1hod. 40min
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Colcannon irlandais
1j 10 menit
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min