![Kouign patatez à l'andouille Kouign patatez à l'andouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f28b75470a629177c315b3f237bb7797/Derivates/91fde68a60d8f6ed0b2447ca872d1b2a69992ffd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 130 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 130 g de farine de sarrasin
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 150 g d'andouille de Guémené, détaillée en cubes
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1704.7 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 263.5 g
- Natrium
- 13.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche andouille, pommes et camembert
1h 10min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55min
Tarte croustillante au brie
50min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1小时
Pâté de Pâques
2小时
Lasagne au pain rassis
1小时 45 分钟
La tourte de d'Artagnan
1hod. 40min
Rougail saucisses et flan coco
1h 50min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 分钟
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min