Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de persil frais, équeuté
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 200 g de poisson blanc, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 crevettes cuites, non décortiquées (de grosse taille)
- 8 tranches de saumon fumé
- 200 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 200 g de riz
- 50 g de crème fraîche
- 20 g de fécule
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1915 kJ / 455.3 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 876.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45 min
Jambalaya de poulet
40min
Lotte crémeuse au safran
3h 35 min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5 min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45 min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 min
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30 min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12 Std.
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min