![Paupiette de la mer au vin blanc Paupiette de la mer au vin blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3f8b76c36a296584a492ae46e6eb9e6e/Derivates/cd458da311a7f202a97f5bf669200c8caf45b165.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de persil frais, équeuté
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 200 g de poisson blanc, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 crevettes cuites, non décortiquées (de grosse taille)
- 8 tranches de saumon fumé
- 200 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 200 g de riz
- 50 g de crème fraîche
- 20 g de fécule
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1915 kJ / 455.3 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 876.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 godz. 5 min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min
Gratin de lieu
1h 25min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Lotte à la diepoise
40min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25min
Cassolette de poissons
1h
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25min
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30min