![Saumon à l'espagnole Saumon à l'espagnole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E121CA5-1149-482F-A677-FD69E8AA07F1/Derivates/e0f833a4-e69a-4fa3-8d09-014831b91a41.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chorizo doux, en rondelles épaisses
- 350 g de poivrons variés, coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail pelée
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pulpe de tomate
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 60 g d'eau
- 600 g de filets de saumon frais, sans la peau, coupés en 4 morceaux
- 1 branche de romarin frais
- 6 olives noires, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Moules à l'espagnole
50 min
Tian aux anchois, olives et romarin
1 Std. 20 Min
Cari poisson
35 min
Moules à la basquaise
55 min
Papillote de truite aux pommes et curry
30 min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Thon basquaise
30 min
Eglefin à la mexicaine
40 min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30 min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min