Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon (1), coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour le poulet
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 300 g de filets de poulet
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 cœurs d'artichauts frais, type poivrade
- 10 feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 godz.
Poulet à la crème, champignons et purée pomme-panais
1 godz.
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2 Std.
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 min
Saltimboccas de veau
35 min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 min
Flan de poireaux à la pancetta
50 min
Légumes farcis au bœuf
1u. 15min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min