Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 poivrons, de la couleur de votre choix
- 75 g de parmesan, coupé en morceaux
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
-
2
gouttes d'huile essentielle de romarin
of 2 brins de romarin frais - 100 g de vin blanc sec
-
1
cube de bouillon de volaille
of 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal - 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 olives noires dénoyautées, détaillées en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1438 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poivron farci à l'indienne
45min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Gratin de poireaux à l'orange
1h
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Gratin de poivron à la bolognaise
1h 45min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1h 10min
Salsifis à la provençale
1h
Poivrons farcis
1h
Gratin d'aubergine au thon
40min
Mijoté d'aubergine
35min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1u. 15min