Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- le zeste d'½ citron vert non traité
- 15 g d'huile végétale
- 1 piment oiseau frais (optioneel)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 600 g de filets de poisson blanc à chair ferme (turbo, colin ou aiglefin par exemple)
- 200 g de tomates, détaillées en dés
- 150 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 818 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Osso-buco de lotte
45min
Poisson au curry
55min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Lotte à la provençale
50min
Rougail de poisson
40min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Blanquette de cabillaud
55min
Tajine de poissons au curry
55min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Osso-buco de cabillaud
45min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Curry de poisson
45min