![Parmentier gratiné de moules et chou-fleur Parmentier gratiné de moules et chou-fleur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57DBE9C0-F48A-41C5-8955-86DE502D0E0D/Derivates/593FA309-85C7-4E20-9B3F-6CC4DC0AF7F3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g d'eau
- 1400 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 700 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 30 g de beurre doux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil frais
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de farine de blé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1229 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 16.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgettes à la farce marine
1h 15 min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 godz. 10 min
Gratin de moules au curry
50 min
Lasagne de poireau aux moules
1 godz. 10 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min
Gratin de merlu aux courgettes
45 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Cake aux fruits de mer et poireaux
1h 15 min
Gratin de courgettes aux crevettes
55 dk
Marmites de la mer
45 min
Tartiflette aux courgettes
55 dk
Gratin de poisson
45 min