Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre
- 200 g de courge butternut, en cubes
- 200 g de carottes, en rondelles
- 6 abricots secs dénoyautés, moelleux
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche (30 g)
- 2 - 3 brins de persil frais (30 g)
- 50 g d'oignon
- 150 g de magret de canard fumé tranché, en morceaux
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 8 feuilles de brick
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 godz.
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1sa 25 dk
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 Min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1h 15 min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55 dk
Saltimboccas de veau
35 min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 godz.
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 min