Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 20 g de moutarde à l'ancienne
- 200 g de tomates green zebra, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates jaunes, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates noires de Crimée, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates olivette, coupées en grosses rondelles
- 100 g de roquefort
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 296.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 godz. 20 min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1h 50min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1j 20 menit
Tarte aux courgettes et au pesto
1 godz. 35 min
Tarte Tatin de tomates
1j
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1 Std. 15 Min
Tartelette aux légumes d'été
50 menit
Tarte ratatouille
2j 30 menit
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1j 25 menit
Quiche aux tomates cerises
1j
Quiche aux poireaux et reblochon
1j