Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 20 g de moutarde à l'ancienne
- 200 g de tomates green zebra, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates jaunes, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates noires de Crimée, coupées en grosses rondelles
- 200 g de tomates olivette, coupées en grosses rondelles
- 100 g de roquefort
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1240.8 kJ / 296.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Quiche aux tomates cerises
1h
Quiche italienne
1 Std. 5 Min
Tarte au chèvre et aux oignons
1h 25 min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1h 15 min
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15 min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25 min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 Std. 20 Min
Tarte Tatin de tomates
1h