Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2708 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammekueche alsacienne
30min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1 Std. 45 Min
Flammenküche au poireau
1h 40 min.
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25 min
Pâte à galette
1h 15min
Samoussas aux légumes
50min
Pizza épinard-feta
1h 10 min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 Std. 45 Min