Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 300 g d'oignons, coupés en deux
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou six
- 10 g de beurre demi-sel
- 1 pâte feuilletée maison
- 12 tranches fines d'andouille de Guémené
- 4 œufs
- 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1840.3 kJ / 441.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 godz. 50 min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1 godz.
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Quiche au poireau et au thon
50 min
Quiche aux oignons, poulet fumé et curry
55 min
Gratin de pomme de terre au fromage et restes de viande
50 min
Tarte au thon et à la ratatouille
1 Std. 30 Min
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1 Std. 30 Min
Quiche au poulet, curry et champignons
45 min
Lasagnes champignons-fromage
1 godz. 15 min
Quiche oignon-artichaut
1h 35min