Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g d'eau
- 700 g de pommes de terre fermes (type charlotte), pelées et coupées en tranches fines
- 350 g de topinambours, pelés et coupés en tranches fines
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Tatin de navets
10óra
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min
Quiche au poireau et au thon
50 min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min
Pizza au potiron
1h
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 godz. 30 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h