Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g d'eau
- 700 g de pommes de terre fermes (type charlotte), pelées et coupées en tranches fines
- 350 g de topinambours, pelés et coupés en tranches fines
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min
Tarte au navet et au cantal
1u. 30min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15 min
Betteraves marinées aux framboises
1 Std. 35 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1u.
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1u.
Gratin de fenouil au fromage
55 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10 min
Quiche aux fanes de radis
45min
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1u.
Chou frisé à l'italienne
1u. 50min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min