Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g d'eau
- 700 g de pommes de terre fermes (type charlotte), pelées et coupées en tranches fines
- 350 g de topinambours, pelés et coupés en tranches fines
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de beurre, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10 min
Quiche oignon-fenouil
1h 10 min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1 Std. 15 Min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1 Std. 15 Min
Quiche au poireau et au thon
50min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25 min
Quiche oignon, champignon et andouille
50min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 godz. 20 min
Tatin aux navets
1h 10 min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h