Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de farine de riz
- 60 g de farine de sarrasin, et un peu pour fariner
- 60 g de purée de sésame (tahini)
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 3 œufs
-
200
g de lait de soja
of 200 g de lait - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en rondelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1418 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
50min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Fondant au chocolat sans gluten
1h 30min
Tarte aux légumes et gorgonzola sans gluten
1h 10min