![Polenta aux champignons et à la mozzarella Polenta aux champignons et à la mozzarella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DFEBEF72-6987-44BD-8833-C97F50EBF132/Derivates/37ed6c1f-2f11-411b-a1b7-a5cd998176b3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 20 g d'huile d'olive
- 10 g de persil frais
-
300
g de champignons sauvages variés surgelés
of 300 g de champignons sauvages variés en bocal - du sel
- du poivre moulu
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 130 g de mozzarella râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1563 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Risotto de quinoa à l'aubergine
3h
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5 min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min