Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre, congelé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 75 g d'eau froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 400 g d'eau
- 400 g de chou romanesco, détaillé en petits bouquets
- le jus d'un citron jaune
- 2 gousses d'ail
- 3 - 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 5 œufs
- 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de roquefort, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2977 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin aux navets
1h 10min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h
Tarte au chou romanesco et roquefort
1 Std. 15 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Gratin de blettes
1h
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Chou-fleur en soufflé
55min