Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre, congelé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 75 g d'eau froide
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 400 g d'eau
- 400 g de chou romanesco, détaillé en petits bouquets
- le jus d'un citron jaune
- 2 gousses d'ail
- 3 - 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 5 œufs
- 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de roquefort, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2977 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Gratiné de cannelloni au vert
1 Std. 45 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1u. 15min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 godz.
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2sa 25 dk
Tarte au chou romanesco et roquefort
1u. 15min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1 Std. 20 Min
Lasagne chèvre-courgette
1 godz.
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Chou-fleur en soufflé
55min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 godz.