Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 100 g de fromage à pâte pressée, type vieux comté, coupé en morceaux
- 100 g de mix de farines sans gluten
- 35 g de beurre doux
- 35 g d'huile d'olive
- 60 g de pignons de pin (optioneel)
- 1 pincée de poivre moulu
Les légumes
- 200 g d'eau
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de panais, émincé en rondelles fines
- 500 g de courgette, émincée en rondelles fines
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2295 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 35.8 g
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50 min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1 godz. 25 min
Tatin aux navets
1h 10min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1u. 15min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Crumble aux légumes du soleil
1u. 15min
Crumble de courgette à la menthe
50 min
Tatin de poireau
55min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 godz.
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 godz.