Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de parmesan râpé
- 130 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 60 g d'eau
La garniture
- 500 g d'eau
- 18 asperges vertes ou mini-asperges
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, finement ciselée
- 150 g de fromage de chèvre frais, de type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches fines de jambon cru, coupées en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1898 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Tatin d'aubergine
1h 5min
Petits flans aux asperges
55min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Quiche aux asperges
1h 15min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min
Tatin de poireau
55min
Crumble tomate-chèvre
35 Min