Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de parmesan râpé
- 130 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 60 g d'eau
La garniture
- 500 g d'eau
- 18 asperges vertes ou mini-asperges
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, finement ciselée
- 150 g de fromage de chèvre frais, de type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches fines de jambon cru, coupées en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1898 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Quiche saumon, épinards, feta
1hod.
Petits flans aux asperges
55 Min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 Min
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35 min
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1 Std. 10 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55 Min
Tatin d'aubergine
1 godz. 5 min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2hod. 20min