Compatibele versies
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 500 g de chou-fleur en fleurettes
- 50 g de vin blanc sec
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de fécule de maïs (Maïzena)
- 12 noix de saint-jacques
- 12 tranches fines de lard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Menu gourmand - Ballotine de dinde aux champignons, purée de patates douces et jus aux truffes
1h 15min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Fondue de poireaux
25 min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1h 40 min.
Risotto lotte et lard
50min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min