Compatibele versies
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 500 g de chou-fleur en fleurettes
- 50 g de vin blanc sec
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de fécule de maïs (Maïzena)
- 12 noix de saint-jacques
- 12 tranches fines de lard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1983 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Lotte au beurre rouge
40 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1h
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Filets de limande en croûte de pistache, mijoté de légumes aux épices
45 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Petite crème de corail, noix de saint-jacques poêlées
35 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min