Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 40 g de beurre doux
- 4 noix de saint-jacques, avec corail, de belle taille
- 50 g de lentilles corail
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 300 g d'eau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 brins de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 Min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1 Std.
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Lasagnes de canard confit aux pommes
1 godz. 30 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min